vesker

søndag 13. juni 2010

Sommerfugl veske.Denne vesken kan enten brukes som reiseveske, sommerveske eller som toalettveske. Den har glidelåslomme og masse andre lommer inni. Jeg har laget to sirkelipunger som kan passe vesken og som en kan ha sminke i. Jeg har en slik veske som toalettveske og er kjempefornøyd. Det er masse arbeid i denne vesken. Og det vanskeligste er at det blir så tykt når en skal sy den sammen. Og da må en ha en god maskin som greier å sy det, det går akkurat med min har jeg funnet ut. Men skulle gjerne ha hatt en overlock maskin.

4 kommentarer:

 1. Så nettopp på sommerveska, men denne var fin også! Tror på deg når du sier at det er masse arbeid, det er sant det blir vanskelig når det blir tykt. Hva slags maskin bruker du?

  SvarSlett
 2. Jeg bruker en janome 5200. Den er jeg veldig fornøyd med. Trenger ikke noe større maskin egentlig. Bare når det blir vedlig tykt, man får ikke alt under labben. Men da må jeg heller sy litt flere enklere vesker i stedet. Denne inneholder glidelåslomme og har 6 lommer ekstra inne i veska. Så den passer det all slagsbruk.

  Sendte en nydelig veske i posten i dag. Da en gave og kan da legge den ut i morgen på bloggen. Det skal bli kjempemorro å høre om hun likte veska :-)

  SvarSlett
 3. Veska er kjempefin!Takk for sist forresten ;o))

  SvarSlett
 4. Den ble kjempefin! Er det et kjøpt mønster?? Likte så godt fasongen!
  He en fin dag!

  SvarSlett