vesker

lørdag 29. oktober 2011

Sy Kurs!!

Da blir det sykurs første helga i november. Søm av kjoler og skjørt.
Kurset har noen få plasser igjen. Vi er en flott gjeng som skal sy klær i lag. Jeg gleder meg veldig og alle har lagt planter for helga og hva de skal sy. Jeg har laget små poser med stoff og glidelås slik at vi skal lære å sy småe detaljer først og så etterpå på plaggene vi skal sy. Jeg har mange mønster så jeg regner med alle finner et som  passer hver enkelt veldig godt. Alle skal få ei dukke hver å bruke. Hvis du lurer på hva vi skal sy så are se inn på denne bloggen så ser du mange modellene der.

Vi møtes fredag      kl: 1800 til 2100........
Begynner så lørdag kl: 1030- 2000
Og søndag fra         kl  1030- 1530

Det vil ble servert mat og drikke hele helga. Noe godt ved symsakina må en ha med selv. Jeg er behjelpelig med lån av symaskiner. Og skal ha med meg overlock maskin slik at alle skal få prøve den.
Har du lyst til å være med så ring 95779405.

Vi gleder oss til helga!

Velkommen hilsen Borghild

1 kommentar:

  1. For et hyggelig tiltak! Jeg skulle gjerne ha deltatt, men bor ikke i nærheten. Lykke til, jeg er sikker på at dere alle vil få en flott syhelg, og lære noe nytt alle sammen.

    Hadde jeg vært litt piggere skulle jeg ha arrangert noe tilsvarende hjemme hos meg. Når jeg blir litt friskere, kanskje? Hadde et bittelite sykurs for to småjenter for en stund siden. De koste seg veldig, men det var mer slitsom en jeg hadde planlagt. :-)

    SvarSlett